top of page
electriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie

DE ELEKTRICITEITSWERKEN VAN MLM ELECTRO: KWALITEIT EN VEILIGHEID VERZEKERD

Een expert voor uw elektriciteit van a tot z

Elektriciteit, het is de drijvende kracht van zo goed als alle voorzieningen in uw huis. En de zekeringskast is het kloppend hart van uw elektriciteitsnetwerk. U wendt zich dus met recht en reden tot een expert die al uw elektriciteitswerken met kennis van zaken en overeenkomstig de geldende veiligheidsvoorschriften kan realiseren.

Het volledige aanbod van MLM ELECTRO

MLM ELECTRO staat in voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw elektrische installatie maar alles begint uiteraard met een goed onderbouwd elektriciteitsplan. Wij geven u graag een woordje uitleg over alle aspecten van onze dienstverlening. Overloop even de onderstaande topics: het zal u wellicht verrassen waarvoor u allemaal een beroep op ons kunt doen.

draadschema

Opmaak elektrisch situatieplan / eendraadschema

Een elektrisch schema stelt uw elektrische installatie grafisch voor. Het toont alle elektrische circuits, de verbinding van de elektrische kringen, de schakelaars, aardingspunten enz. De opmaak van een elektrisch schema is verplicht elk nieuwbouwproject en voor de uitbreiding van uw elektrische installatie, bijvoorbeeld bij verbouwingswerken. Wij tekenen uw elektrisch plan vakkundig uit en maken uw installatie keuringsklaar. Die keuring zelf gebeurt door een bevoegd controleorganisme.

situatieplan

Nieuwe installatie

Als ervaren installateur voert MLM ELECTRO het elektrisch situatieplan nauwgezet uit. Wij plaatsen alle zekeringskasten, elektrische leidingen, stopcontacten en schakelaars. We verzorgen uw verlichting en zelfs de aansluiting van uw keukentoestellen. Daarnaast zijn wij ook vertrouwd met de moderne domotica-oplossingen zoals video- en parlofonie, automatisering van rolluiken, garagepoorten enz.

Elektriciteit verbouwingen MLM ELECTRO

Elektriciteit bij verbouwingen

Het gebeurt wel vaker dat u als eigenaar van een woning na verloop van tijd overweegt om verbouwingswerken uit te voeren. Bijvoorbeeld omdat uw behoeften of prioriteiten veranderd zijn. En dat heeft ook zijn weerslag op uw elektriciteit. Geen nood: u kunt op MLM ELECTRO vertrouwen voor de efficiënte aanpassing van uw elektrische installatie zodat zij optimaal beantwoordt aan uw nieuwe noden.

Elektriciteit vernieuwen MLM ELECTRO

Elektriciteit vernieuwen

Als u een oud huis gekocht heeft, dan voldoet de elektrische installatie meestal niet meer aan de huidige normen, zowel qua comfort als qua veiligheid. De vernieuwing van de elektriciteit is een zeer ingrijpend en omvangrijk werk dat enkel aan een echte specialist kan overgelaten worden. MLM ELECTRO vernieuwt uw elektriciteit volledig conform uw wensen.

Elektriciteit uitbreiden MLM ELECTRO

Elektriciteit uitbreiden

Een Belg breidt zijn woning graag uit en dan moeten de nutsvoorzieningen waaronder ook uw elektriciteit volgen. Bouwt u een bijkeuken of een veranda? Laat u een garage naast het huis zetten? Dan trekken wij uw elektrische installatie vakkundig door naar de betreffende ruimte zodat u al snel zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanbouw.

Elektriciteit herstellen MLM ELECTRO

Elektrische herstellingen

Tenslotte is het belangrijk dat u weet waar u terecht kunt als er zich een probleem met uw elektriciteit voordoet. Een plotse stroomuitval, geregeld een stroomstoring? Dan volstaat het niet om de zekering steeds opnieuw in te schakelen. Contacteer MLM ELECTRO om te onderzoek wat er aan de hand is. Wij herstellen uw zekeringskast, vervangen zekeringen, sporen een eventueel stroomverlies op. Geeft een van uw huishoudapparaten een kortsluiting, dan repareren wij uw wasmachine, kookplaat of oven. Wij staan paraat voor alle herstellingen en dringende depannages.

Anchor 1
Anchor 2
Anchor 3
Laadpalen

MLM ELECTRO, sterk in elektriciteit voor nieuwbouw

Bent u volop in de weer met de organisatie van de bouw van uw nieuwe woning in Oost-Vlaanderen? Dat is inderdaad een tijdrovende aangelegenheid: materialen vergelijken, aannemers contacteren enz. Als u aan de elektriciteit toe bent, dan komt ons bedrijf MLM ELECTRO in beeld. Wij zijn al tal van particuliere klanten van dienst geweest met de elektrische installatie in hun nieuwbouwwoning. Wij nemen het complete project op ons, van de minutieuze voorbereiding tot en met de uiteindelijke oplevering van een installatie die klaar is voor de elektrische keuring. Het spreekwoord zegt “Goed begonnen is half gewonnen” en dat nemen wij zeer ter harte want wij hechten veel belang aan een goede voorbereiding van de werken. En die begint met een uitvoerige bespreking van uw plannen. De plaatsing van een elektrische installatie is immers op en top maatwerk in functie van uw specifieke behoeften. Wij ontwerpen het eendraadschema, plaatsen de zekeringskasten en leggen de volledige nieuwe installatie, zowel binnen en als buiten uw huis.

Renovatie van uw elektriciteit: een uitdaging voor MLM ELECTRO

Heeft u een bestaande woning aangekocht, dan is het mogelijk dat de elektrische installatie niet helemaal aan uw noden beantwoordt. Te weinig stopcontacten, de buitenverlichting is niet optimaal, op de zolder hangt enkel een peertje en u wilt daar een volwaardige kamer creëren … Met een vrij eenvoudige ingreep kunnen zulke zaken snel gerealiseerd worden.

Maar dateert uw huis van begin 1900, dan dringen zich natuurlijk ingrijpende elektriciteitswerken op. Alle leidingen moeten vervangen worden want ze voldoen niet aan de huidige veiligheidsvereisten. En bovendien is een oude installatie niet in lijn met de huidige normen qua comfort en technische mogelijkheden. Denk maar aan de nieuwe toepassingen van onze tijd: domotica, internet, databekabeling … In dergelijke huizen dient uw elektriciteit helemaal vernieuwd en verzwaard te worden.

Of het nu gaat over een nieuwe woning of een bestaand huis, in beide gevallen bent u bij MLM ELECTRO aan het goede adres. Wij garanderen u de professionele verwezenlijking van al uw elektriciteitswerken, steeds met materialen van de beste kwaliteit en voor een zeer correcte prijs.

OP ZOEK NAAR EEN EXPERT VOOR DE PLAATSING, DE VERNIEUWING OF DE HERSTELLING VAN UW ELEKTRISCHE INSTALLATIE?

Neem dan contact op met MLM ELECTRO voor een afspraak en een gratis offerte. Wij verplaatsen ons in heel de provincie Oost-Vlaanderen.

bottom of page