top of page
Huisautomatisering

HUISAUTOMATISERING DOOR ELEKTRICIEN MLM ELECTRO: HET TOPPUNT VAN COMFORT

Plaatsing van moderne huisautomatisering-applicaties

Als het op uw comfort aankomt, dan is huisautomatisering het neusje van de zalm. De moderne huisautomatisering toepassingen zijn heden ten dage erg in opmars - ook in onze huishoudens - en de applicaties evolueren razendsnel. Bij MLM ELECTRO hebben wij die trein niet gemist! Wij zijn uw partner bij uitstek voor deskundig advies en de integratie van huisautomatisering.

MAWED ELECTRO

Enkele voorbeelden:

Bent u niet goed te been en dus niet snel genoeg om tijdig bij de deur te geraken als er aangebeld wordt? Dan is een performant videofoniesysteem een handige oplossing. Wij plaatsen een videofoon in uw leefruimte en een parlofoon buiten aan de voordeur. U bedient de toepassing simpelweg met uw gsm: u ziet wie er aan de deur staat, kunt met die persoon communiceren en zo nodig de deur openen. Dat komt ook uw veiligheid ten goede. 

Heeft u een zware garagepoort en slagen de kinderen er niet in om ze te openen? Dan raden wij u aan om ze te automatiseren. Voor ieders gemak overigens.

Uitmuntende services van een doorgewinterde stielman

U kunt op MLM ELECTRO een beroep doen voor de plaatsing én de herstelling van uw videofonie en parlofonie en van uw automatische garagepoorten, ongeacht over welk type van toestel of poort het gaat. Wij komen tussenbeide in nieuwbouwprojecten maar plaatsen huisautomatisering ook in bestaande woningen in heel Oost-Vlaanderen.
Wij hanteren correcte prijzen en zorgen ervoor dat uw huisautomatisering tiptop functioneert.

Videofonie MAWED ELECTRO

ZOEKT U EEN ERVAREN ELEKTRICIEN DIE UW PARLOFOON KAN INSTALLEREN?

Bel MLM ELECTRO dan vandaag nog. Wij nemen uw opdracht zo snel mogelijk in onze planning op.

bottom of page